Τρείς διαφορετικοί τρόποι οινοποίησης 40%Δεξαμενης , 30%Carbonic Maceration, 30% 2 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια υψηλού καψίματος .
Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες.
Παραμονή του κρασιού για 3 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Φρέσκος δεξαμενής.
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Αρώματα κόκκινων φρούτων και ανθέων και νότες καπνίστου μπέικον . Στόμα με ζωντάνια, ήπιες τανίνες και ανάλαφρη γεύση.
Δυνατότητα γήρανσης
Συνδυασμός
Συνδυάζεται ιδανικά με κίτρινα τυριά και κόκκινα κρέατα σε λιγότερο ή περισσότερο σύνθετες κουζίνες.