Παραμονή για λίγες ώρες με τα στέμφυλα και κρυοεκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Στην συνέχεια αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για 3 μήνες στις λεπτές οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Απαλή ροζέ απόχρωση που παραπέμπει σε Ροζέ της περιοχής της Προβηγκίας.
Οργανοληπτικά στη μύτη ξεχωρίζουν αρώματα από τριαντάφυλλο και κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και η φράουλα σε συνδυασμό με νύξεις καραμέλας βουτύρου που ολοκληρώνουν το λεπτεπίλεπτο σύνολο.
Το στόμα είναι κομψό και έντονο, με φρεσκάδα και ισοροπημένη οξύτητα.
Δυνατότητα γήρανσης
Συνδυασμός
Συνδυάζεται ιδανικά με ζυμαρικά, πιάτα με ελαφριές σάλτσες, λαδερά φαγητά και κρεμώδη τυριά.