ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το Οινοποιείο

ΑΠΟ ΤΟ 2011

Το Οινοποιείο Οικογένειας Γράμψας βρίσκεται στο ημιορεινό χωριό του πανέμορφου νησιού της Ζακύθου με το όνομα Λαγοπόδο, στους πρόποδες του όρους Βραχιώνας.

Παιδικές αναμνήσεις από σκηνές τρύγου σταφυλιού και αρώματα μούστου κατά τη διαδικασία της ζύμωσης οδήγησαν τα δύο αδέρφια, τον Χρήστο και τον Τάσο, να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο οινοποιείο στο Κτήμα στο οποίο μεγάλωσαν.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Γευσιγνωσία κρασιού

Στο Κτήμα Γράμψας θα σας παρουσιάσουμε τις γεύσεις των κρασιών μας και θα φροντίσουμε η επίσκεψή σας να μείνει αξέχαστη γιατί στο Κτήμα Γράμψας ο οινοτουρισμός δεν είναι θέμα θεωρίας, αλλά «πρακτικής», καθώς γιορτάζουμε το κρασί σε καθημερινή βάση.

Επιλέξτε το ιδανικό πακέτο για εσάς και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων…

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Εστιατόριο

Ο Σεβασμός στην Μαγειρική Τέχνη, οι Οικίες Γεύσεις και οι Σύγχρονες Τεχνικές, με έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, έρχονται στο πιάτο σας με την υπογραφή  του Chef Σταύρου Υφαντίδη

Γευσιγνωσία και γαστρονομία με φαντασία και πάθος Το καλοκαίρι του 2021, το κτήμα Γράμψα υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο Chef Σταύρο Υφαντίδη και σας προσκαλεί σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο νέο εστιατόριο του οινοποιείου!

 

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Γάμοι & Εκδηλώσεις

 Έρχεται σύντομα

Grampsas Estate Logo

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μία εξαιρετική, πλούσια σε ιστορία Ζάκυνθος.Μία οικογένεια με φινέτσα. Ενας αμπελώνας προικισμένος! Μία εσοδεία ποίημα.

Όλα μαζί δημιουργούν ένα όμορφο μείγμα.