Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Ωρίμανση σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Παραμονή του κρασιού για 4 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Μύτη έντονη και πλούσια, τυπική της ποικιλίας, με φίνα αρώματα γιγαρτόκαρπων, εσπεριδοειδών, μέλι και
μια γλυκιά χροιά πεπονιού στο τέλος. Το ξύλο είναι διακριτικό δίνοντας προτεραιότητα στο φρούτο. Στο στόμα
είναι αρκετά γεμάτο, λιπαρό, με εξαιρετική ισορροπία δροσιά και φινέτσα. Ζωηρή επίγευση που συντελεί στη μακρά παραμονή των αρωμάτων. Στο στόμα ξαφνιάζει ευχάριστα με την οξύτητα του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σπάνια για λευκούς ξηρούς του δυνατότητα παλαίωσης του και η ικανότητά της να εξελίσσεται διαρκώς μέσα στη φιάλη.
Δυνατότητα γήρανσης
Έτοιμο προς κατανάλωση. Κρατήστε το 5-7 χρόνια στην φιάλη για μέγιστα αποτελέσματα
Συνδυασμός
Συνδυάζεται ιδανικά με ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά και τυριά.