Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες μέχρις ότου διακοπεί με ψύξη ώστε να διατηρηθεί η γλυκιά γεύση στο κρασί . Παραμονή του κρασιού για 2 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Γευστικά Χαρακτηριστικά
Οργανοληπτικά στη μύτη διακρίνονται χαρακτηριστικά κόκκινα και πυρινοκαρπα φρούτα με έντονο το ροδάκινο καθώς και αρώματα εσπεριδοειδών με νότες καραμέλας.
Το στόμα είναι ισορροπημένο με ευχάριστη γλυκύτητα.
Δυνατότητα γήρανσης
Συνδυασμός
Συνδυάζεται ιδανικά με κάθε κουζίνα απλή ή σύνθετη καθώς επίσης και με φρούτα ή επιδόρπια γλυκίσματα.