Οινοτουρισμός & Οινογευσία

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Γευσιγνωσία κρασιού

Στο Κτήμα Γράμψα θα βρείτε ένα φιλόξενο οινοποιείο για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του αμπελιού και του κρασιού θα σας καλωσορίσουμε στα αμπέλια μας, θα σας ξεναγήσουμε στο κελάρι μας όπου ωριμάζουν και Παλαιώνουν τα κρασιά μας και θα απολαύσετε στον κήπο μας εδέσματα τοπικής παραδοσιακής κουζίνας.

Θα σας μυήσουμε στις γεύσεις των κρασιών μας και θα φροντίσουμε να περάσετε αξέχαστα γιατί στο Κτήμα Γράμψα ο οινοτουρισμός δεν είναι θεωρία αλλά πράξη και το οινοπαιχνίδι καθημερινή γιορτή . Επίσης στο οινοποιείο μας θα βρείτε τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της οικογένειας Γράμψα που παράγονται από τα ελαιόδεντρα του κτήματος και άλλα τοπικά και Παραδοσιακά προϊόντα.

Τέλος, θα βρείτε 3 διαφορετικά πακέτα οινογευσίας, 1 απλό και 2 premium για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω στον ουρανίσκο τους.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

AVLI

€ 18 Ανά άτομο

Premium πακέτα γευσιγνωσίας κρασιού

Για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία στο κόσμο του κρασιού, διαθέτουμε 2 μοναδικά premium πακέτα με διαφορετικά κρασιά για να δοκιμάσετε.

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο κόσμο όπου η ανώτερη ποιότητα συναντά τη γεύση.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

PREMIUM

€ 25 Ανά άτομο

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

GRAMPSAS TASTING

€ 50 Ανά άτομο

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πρόγραμμα γευσιγνωσίας κρασιού