Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Οινοποιείο Γράμψα

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΑΜΨΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Μόλις επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και ολοκληρώσετε την πληρωμή σας,  μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους για να λάβετε την παραγγελία σας.

Υπηρεσίες Εσωτερικού

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

Για αποστολή σε χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ η χρέωση ορίζεται στα 5,70 € έως 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 1,60€. (Για ορισμένες αποστολές πόλη – πόλη παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επεκταθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή σε νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,95 € έως 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 1,75€.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων της πόλης του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση είναι 8,10 € έως 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,90 €.

Υπηρεσίες Εξωτερικού

Αποστολές προς Κύπρο

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 18,60€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 5,60 €.  Για αποστολές από Αττική παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες).

Αποστολές προς Βουλγαρία

Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 1 με παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€.

Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 2 με παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 8,90€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00 €.

Ζώνη 1: Sofia, Sandanski, Petrich, Blagoevgrad, Plovdiv, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa, Zeleznitsa, Simitli, Chernitse, Poleto, Krupnik, Elenovo, Delvino, Pokropnik, Zelendol, Balgarchevo, Belopole, Riltsi, Barakovo, Kocherinovo.

Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία

Αποστολές προς το Διεθνές δίκτυο

Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

Για αποστολές προς Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός Κύπρου & Μάλτας) με παράδοση εντός 5-7 εργάσιμων ημερών προσφέρονται ειδικές τιμές με την υπηρεσία Service Economy.

Γενικοί Όροι

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της.
Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (Μήκος x Ύψος x Πλάτος σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά
και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο.