Εστιατόριο Γράμψας

ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF ΣΤΑΥΡΟ ΥΦΑΝΤΙΔΗ

Ώρες λειτουργίας: 18:30
Tο εστιατόριο ανοίγει τον Μαΐο 2023 – μπορείτε όμως να κάνετε την κράτησή σας τώρα! 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το εστιατόριο μας: Μια εμπειρία απόλαυσης

Ο Σεβασμός στην Μαγειρική Τέχνη, οι Οικίες Γεύσεις και οι Σύγχρονες Τεχνικές, με έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, έρχονται στο πιάτο σας με την υπογραφή  του Chef Σταύρου Υφαντίδη

Γευσιγνωσία και γαστρονομία με φαντασία και πάθος Το καλοκαίρι του 2021, το κτήμα Γράμψα υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο Chef Σταύρο Υφαντίδη και σας προσκαλεί σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο νέο εστιατόριο του οινοποιείου!

Σ’ ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς στις κατάφυτες βουνοπλαγιές της νότιας Ζακύνθου, ο Έλληνας Chef θα σχεδιάσει ειδικά gourmet μενού, αξιοποιώντας με γνώση και φαντασία τους θησαυρούς της ελληνικής γης και συνδυάζοντας τις γευστικές του προτάσεις με μερικές από́ τις πιο γνωστές ετικέτες του κτήματος.

Ο Chef Σταύρος Υφαντίδης είναι απόφοιτος της διάσημης σχολής μαγειρικής Le Cordon Bleu London και έχει ήδη διαγράψει μια εξαιρετική διεθνή πορεία δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου φήμης, όπως ο Joachim Wissler (Vendôme – 3* Michelin), Heston Blumenthal (The Fat Duck – 3* Michelin), Marcus Wareing (Marcus – 2* Michelin), Gordon Ramsay (Petrus – 1* Michelin), και Richard Davies (Epicure – 1* Michelin).

Σας προσκαλούμε, επίσης, να γνωρίσετε από κοντά το οικογενειακό κτήμα μας στο Λαγωπόδο, εκεί όπου διατηρούνται ακόμη ζωντανές οι μνήμες του τρύγου και οι αυθεντικές αξίες της οινοποιίας. Θα περπατήσετε στους κήπους και τα αμπέλια μας, θα εξερευνήσετε το παραδοσιακό κελάρι του οινοποιείου και θα ανακαλύψετε τα κρυφά μυστικά των τοπικών ποικιλιών. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάστε τα κρασιά του κτήματος, με τη φροντίδα του Somellier μας και τη συνοδεία υπέροχων νοστιμιών της ζακυνθινής κουζίνας.

Κάθε επίσκεψη στο Κτήμα Γράμψα είναι μια εμπειρία γευσιγνωσίας και μια μύηση στον συναρπαστικό κόσμο του σύγχρονου οινικού πολιτισμού!

Φωτογραφίες Εστιατορίου Γράμψας

Το Μενού μας

Λίστα Κρασιών

Grampsas Estate Logo

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Γεύση Αληθινού Πάθους

Εστιατόριο στο Κτήμα Γράμψα