Εστιατόριο Γράμψα

Ώρες λειτουργίας: 18:30
Tο εστιατόριο ανοίγει τον Μαΐο 2024 – μπορείτε όμως να κάνετε την κράτησή σας τώρα! 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το εστιατόριο μας: Μια εμπειρία απόλαυσης

Με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στη καρδιά της Ζακύνθου, όπου η μαγεία της ελληνικής κουζίνας συναντά την τέχνη της γαστρονομίας. Υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου Chef Διονύση Καραμπέλα, το κτήμα Γράμψα σας υποδέχεται σε ένα εστιατόριο που είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέρος για φαγητό.

Είναι ένας χώρος όπου ο σεβασμός στη μαγειρική τέχνη, οι οικίες γεύσεις και οι σύγχρονες τεχνικές συναντούνται για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας. Σε έναν παράδεισο καταπράσινων αμπελώνων και αισθησιακών τοπίων, ο Chef Διονύσης Καραμπέλας θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας με μοναδικά γευστικά πλούτη που εκφράζουν τη γοητεία και την αυθεντικότητα της Ζακύνθου.

Κάθε πιάτο είναι μια εκδήλωση της κομψότητας και της ποικιλίας της ελληνικής κουζίνας, ενώ οι συνδυασμοί γεύσεων αναδεικνύουν την αυθεντικότητα και το μεράκι για την τέχνη της μαγειρικής.

Στο κτήμα Γράμψα, η γευστική απόλαυση συναντά την ατμόσφαιρα ηρεμίας και αισθησιασμού. Η ανοιχτή κουζίνα αποκαλύπτει τη διαδικασία δημιουργίας κάθε πιάτου, ενώ η αυλή υπό τον καλοκαιρινό ουρανό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δείπνου υπό τα αστέρια.

Ελάτε να ανακαλύψετε την απόλυτη απόλαυση της ζακυνθινής δημιουργικής κουζίνας σε ένα μέρος όπου η γευστική αρτιότητα συναντά την πολυτέλεια της ελληνικής φιλοξενίας.

Grampsas Estate Logo

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ανακαλύψτε την κορυφαία ελληνική γαστρονομία, υπό το φως του ζακυνθινού ουρανού.
Καλωσορίστε στο κτήμα Γράμψα

Σας προσκαλούμε, επίσης, να γνωρίσετε από κοντά το οικογενειακό κτήμα μας στο Λαγωπόδο, εκεί όπου διατηρούνται ακόμη ζωντανές οι μνήμες του τρύγου και οι αυθεντικές αξίες της οινοποιίας. Θα περπατήσετε στους κήπους και τα αμπέλια μας, θα εξερευνήσετε το παραδοσιακό κελάρι του οινοποιείου και θα ανακαλύψετε τα κρυφά μυστικά των τοπικών ποικιλιών. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάστε τα κρασιά του κτήματος, με τη φροντίδα του Somellier μας και τη συνοδεία υπέροχων νοστιμιών της ζακυνθινής κουζίνας.

Κάθε επίσκεψη στο Κτήμα Γράμψα είναι μια εμπειρία γευσιγνωσίας και μια μύηση στον συναρπαστικό κόσμο του σύγχρονου οινικού πολιτισμού!

Εστιατόριο Γράμψα - Φωτογραφίες

Το Μενού μας

Λίστα Κρασιών

Grampsas Estate Logo

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΡΑΜΨΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Γεύση Αληθινού Πάθους

Εστιατόριο στο Κτήμα Γράμψα